onsdag 20. april 2011

Thelmaoppdatering

Thelma har blitt stor jente. Den første tanna holder på å komme fram for alvor, og vi har ikke merket noe forskjell på det. Og det er jo flott!
Thelma elsker mat, hun spiser grøt to ganger om dagen og sluker ett middagsglass i firetida. Hun har også begynt å spise litt brødsmuler, og smaker på det meste vi spiser. For ei uke siden begynte vi for første gang med morsmelkerstatning, hun har jo aldri tatt flaske før, men nå vil hun ikke ha annet. Puppen er lite interessant, og det er nok fordi jeg har begynt å få lite melk. Men hun spiser pupp på natta og på tidlig morningen, men på dagen er det flaske som gjelder. Litt blandede følelser mtp dette. Er greit at hun begynner med flaske mtp hvis noen eventuelt vil ha henne litt hos seg, eller jeg skal ut å gjøre noe, men litt trist at puppinga er nesten slutt. Puppinga er uuuutrolig praktisk, og det har jo vært veldig koselig, men lite å gjøre med nå som hun foretrekker flaska - også er det greit å være litt mer fleksibel:-) Skal i hvertfall fortsette med puppinga et par ganger i døgnet en stund til:-)
Thelma kryper fort som bare det, og er overalt, smaker på alt som er og er veldig., veldig snill. Hun gliser bare noen sier "hei", ei skikkelig sol! Hun er også kjempetålmodig, ligger stort sett på gulvet og leker for seg selv hele dagen, men hun blir også veldig glad når hun får selskap av brødrene sine. Tobias og Teodor forguder Thelma. Det har ikke hendt én gang at de har blitt sjalu eller sint på henne, de bare stråler når de ser henne:-D Det er også flott!
Thelma elsker å bade, også har hun blitt kjempeflink til å sitte alene.
Rett og slett ei skikkelig godjente!!:-D

1 kommentar: