lørdag 23. april 2011

Bilderas fra sykedager i forrige uke






















Når en av gutta blir syk, er det bare et tidspørsmål før den andre også får det. Det har vi blitt vant med! Teodor starta denne runden med "febersjuka". Jeg kaller den "febersjuka", fordi de har ikke andre symptomer enn høy feber. Feberen lå jevnt høyt, 40.3 var vel det høyeste begge to hadde.
Uansett, Teodor var først - noen dager etterpå fulgte Tobias etter. De første dagene de var hjemme, sov de faktisk litt i løpet av dagen. Og godt var det! Den siste dagen, da de virkelig begynte å føle seg friske, var det om å gjøre å holde de i aktivitet. De kjedet seg, og ville ut:-D Men vi prøvde oss på tegning, klipping, bildelotto, googla, hørte på musikk, lekte med biler i parkeringshuset, prøvde med litt barnetv, fiskespill, duplobygging, oppdagelsesferd på loftet, boklesing, hente fram gamle leker, og selvfølgelig togbygging! Joda, vi kom oss i mål - men tror gutta var enormt glade når de fikk ute og leke litt igjen!
Det er vanskelig å ha de når de er syke, fordi de nekter å spise. Og det er jo forståelig, har ikke den helt store matlysta selv når jeg er syk. Men det ble mange lave målinger. Den første dagen, da de var på det "sykeste" - var verst. Måtte på et tidspunkt ty til en isboks, for å få opp blodsukkeret, fordi de nektet å drikke, spise osv.. Det ble med en fire-fem skjeer, men nok til å få opp formen.
De er hvertfall blitt frisk som en fisk igjen nå, selv om matlysta til Tobias ikke er helt på topp enda. Han spiser i hvertfall litt, og det er flott å se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar