onsdag 8. september 2010

Telle-Tobias

Telle, telle, telle... Telling og farger er det Tobias er mest opptatt av for tiden. Og sang! Etter at gutta begynte i barnehagen går det i "Bjørnen sover", "Oppe på fjellet", "Bæ, bæ lille lam", "Ro, ro til fiskeskjær", "Blomster små", "Nede på stasjonen" hele dagen lang. Spesielt "Bjørnen sover" - det er nok favoritten enda:-)
Tobias har hatt en tung dag i dag sa assistenten deres i dag, så der ser vi viktigheten av å komme godt ut av det på morgningen. Når du starter opp med et bs på over 33, så blir ikke dagen god. Du føler deg uttørket hele tida, ikke sulten og tisser i ett sett. Han hadde ikke gått skikkelig ned før nå på kvelden heller, men nå fungerer hvertfall pumpa igjen. Tobias har også slitt med foten sin de siste to dagene, det svikter på kvelden så han bare faller om. Så vi tenker å ringe legen hans på sykehuset i morgen, om det vedvarer. Har ingen anelse om hva det kan være, for det virker ikke som han har vondt.
Teodor har hatt en fin dag, men de blir utrolig slitne av barnehagen. Følelsene slippes gjerne litt mer løs når man ser mamma og pappa, så da blir det litt fortvilelse akkurat etter hjemkomst. De kommer seg gjerne veldig etter litt middagsmat og da er det full rulle fram til klokka halv sju - da stuper de:-)
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar