tirsdag 25. oktober 2011

Thelmamor

Gode, gode jenta mi:) På tide med en liten Thelmaoppdatering. Thelma er fremdeles ei utrolig snill jente, som er veldig grei å ha med å gjøre. Men vilje har hun fått i den siste tiden. Hun vil gjerne ha tingene til sine to storebrødre, noe de selvfølgelig ikke er spesielt begeistret for. Det verste er at hun som regel får knabba det til seg også, og da prøver hun å stikke av med det og gjemme det bak ryggen - altså ganske søtt:) Og når vi tar det fra henne, da blir hun litt fornærmet og legger seg ned flat som ei padde, med hendene framfor øynene... også er det over på ca. 10 sekund:)
Hun går ikke enda, har tatt et par skritt, men that`s it. Ikke spesielt interessert, selv om jeg misttenker at hun egentlig kan. Hun syns det er mye mer morsomt å hoppe på knærne, eller gå rundt på knærne. Eller selvfølgelig krabbe. Hun jabber dagen lang. Det går i "jajajajajajajajaja" og "mamma" og "pappa". Utrolig hvor mye hun får sagt rundt disse temaene.
Thelma er også et lite utebarn, hun vil helst være ute og pusle med grusen, eller sklia, eller trampolina, eller bare se på bilene som kjører forbi.
Yndlingshobbyen er å klatre i trapper. Hun klatrer opp, også ned, også opp, også ned... Ja, dere skjønner vel tegninga. Hun knekte koden på å komme seg ned tidlig, og godt er det;)
Thelma legger seg ca. 7 og står opp mellom halv åtte og halv ni. Hun sover hele natta, bortsett fra de to siste nettene, der hun har vært litt urolig rundt den tiden vi legger oss... På tide med eget rom! (Må bare komme oss i hus først...)
Hun har 7 tenner, og veier litt over 11 kg og er 79 cm lang. Har akkurat vært på helsestasjonen og målt, der tok vi også vaksine som hun ikke gråt på i det hele tatt. FLink jente:)
Thelma er tålmodig og alltid blid, hun vinker og viser hvor stor hun er. Hver gang noen kommer inn døra, løfter hun den ene armen høyt opp, som om hun sier "HEEEEEI!". Hun elsker musikk, så når musikken kommer på danser hun rundt og rundt i ring på knærne, mens hun vaier side til side. Hun er også veldig glad i mat, og spiser alt sammen - definitivt ikke kresen, det liker jeg.
Alt i alt, verdens beste jente som jeg er så enormt, utrolig og ubeskrivelig glad i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar