tirsdag 21. juni 2011

Den søteste lille jenta på jord:-)

Har helt glemt å fortelle om helsestasjonbesøket vårt, 9. juni. Thelma var da 73.5 cm, og veide 9.730 gram. Litt over gjennomsnittet på begge delene, sånn som hun har vært fra starten av. Det var ikke mer og fortelle om den saken, utenom at helsesøster var kjempefornøyd med Thelma:-)
Ellers kan jeg jo oppdatere litt om Thelma generelt:-D Thelma er ei superblid lita jente, som stort sett er fornøyd. Det er svært sjelden man hører at hun griner, hvis man hører det, er det på kveldstid når hun skal legge seg. For akkurat legginga, er ikke smertefritt enda. Det positive igjen, er at når hun først sovner, så sover hun hele natta helt til klokka er mellom halv åtte, og halv ni. Da har hun som regel først sovna på kvelden, mellom 20.00 og 22.00. Thelma er blitt kjempeflink til å krabbe de siste ukene, og nå begynner det virkelig å gå fort. Hun reiser seg overalt, og har også begynt å gå rundt bordet den siste uka. Hun glemmer heldigvis at trappa står her innimellom, men når hun først husker det - da piler hun bort til trappa! Klatre er gøy:-)
Thelma elsker å kikke på det brødrene holder på med, og er av og til litt i veien. Men da forklarer storebrødrene rolig; "Dette får ikke du lov til, Thejma." De er så søte, så:-)
Thelma har to tenner, fremdeles. Hun spiser grøt, brødskive, middag og melk om dagen. Hender seg vi skeier ut med et rundstykke, eventuelt en bolle nå og da - når vi er på kafé. Thelma syns enda det er gøy å dra på kafé. Morsomt å kikke på alt mulig rart, som skjer rundt omkring.
Ellers elsker Thelma å kave i sofaen, huske, spise på alt mulig, rive ned ting og trille:-D Den herligste lille jenta mi, som slettes ikke er så lita lenger.
Jeg er sååå glad i deg:-)

Mamma!

1 kommentar: