mandag 21. februar 2011

Thelmas dåp 20.02.11

Verdens fineste lille dåpsbarn.

I går, 20.02.11, var det Thelmas dåp. Dagen starta usedvanlig bra, alle var i godt humør og vi stressa ikke i det hele tatt. Thelma la seg til å sove en stund før hun skulle i kirken, og da rakk vi og ordne både oss selv og gutta før hun våkna igjen. Og da alle var belta fast inni bilen, så suste vi avgårde mot Strømsgodset kirke. Der fikk vi god hjelp av familien til å ta på dåpskjole og underholdning av gutta. Dåpsbarnet var i strålende humør og prata som en foss. Dåpen var nesten helt først i gudstjenesten, så det var bra. Gudmor Marit bar Thelma til døpefonten, og da protesterte Thelma litt - for da måtte hun nemlig ligge, og det er noe av det verste hun vet. Uansett, hun fikk vann i håret, ble tørket av også skulle Marit gi Thelma til presten. Men det gikk ikke, for Thelma satt fast i Marit. Rettere sagt i den store søljen hennes. Folk i kirken fikk seg en god latter, mens jeg prøvde og få henne løs uten hell. Måtte til slutt rope på hjelp fra kirkebenken, og farmor kom til unnsetning. Så etter noen minutter var Thelma fri igjen, og kunne løftes opp av presten.
Etter selve sermonien gikk jeg og Thelma på bakrommet, så hun kunne få litt mat. Ekstremt upraktisk med bunad og amming, for jeg måtte av med halve bunaden for mating. Thelma fikk litt mat, og en ny bleie - og da sovna hun. Hun sov seg gjennom resten av gudstjenesten, men ble vekt når bildetakinga skulle begynne. Noe som forklarer de røde rosene hun har i kinnene på alle bildene ved døpefonten:-D
Etterpå gikk turen til Skioldhuset, der festen fortsatte. Jeg hadde 39 i feber og var i veldig dårlig form da, men formen kom seg litt etterhvert. Men dagen ville ikke latt seg gjennomføre uten gode hjelpere!!
Dagen var preget av god stemning, blide unger, null stress, god mat, gode kaker, herlige mennesker og nydelige gaver. Tusen takk til alle som var med på å gjøre Thelmas store dag til en suksess. Jeg er glad i dere alle sammen.
Og til dere som jobba på kjøkkenet, dere vet hvem dere er: TUUUSEN, tusen takk. Hjelpa deres var helt uvurderlig!


Bilderas kommer etterhvert:-)

1 kommentar:

  1. Sååå fine bilder :) Å så fin du va me brilla :) grattis igjen :)

    SvarSlett