mandag 14. februar 2011

De små tingene i livet


Det jeg tror mange glemmer lett i hverdagen, er å glede seg over de små tingene i livet. Som når barnet ditt kommer å sier det er glad i deg, mannen din gir deg blomster helt uten grunn, noen smører på ei ekstra brødskive i tillegg til sine egne - fordi de tenkte at du kanskje var sulten. Det er sånne ting som gjør livet verdt å leve.
Jeg tror det er viktig å minne folk på og gjøre små ting for de man er glad i, litt oftere. At noen vil gjøre noe for deg, bare for å gjøre deg glad, det betyr mer enn alle gaver i verden. Noen har vanskelig for å forstå, at det er ikke dyre gaver man krever. Bare det at man bare har gjort seg bryet å planlegge litt på forhånd, f.eks. at barna har tegnet en tegning på morsdagen, eller at man ordner barnevakt for en kveld sånn at man får lufta seg litt, eller at man husker på noe som noen har sagt de ønsket seg for lenge siden.
Husk på dette alle sammen, at for noen betyr de små tingene mest. Det er ikke dyre gaver, blomster osv., som utgjør en forskjell. Men den lille anstrengelsen om å gjøre noe ekstra for noen, bare for å gjøre de glad - det er det som er kjærlighet!

Ta vare på hverandre på denne kjærlighetens dag:-)
Suss og nuss fra meg - og Thelma;-D

2 kommentarer:

  1. hei du er så flink te og skrive Ingebjørg,du formulerer deg så flott.Aldri vurdert og bi forfatter?Boka kunne heita hverdagstanker eller Små og store ting i hverdagen.

    SvarSlett
  2. Så hyggelig å høre Bjørg:-) Drømte om det som lita jente, men det ble aldri no av. Har mange tanker oppi hodet mitt, men nok til å fylle ei bok? Det er jeg usikker på:-D Men likte forslag på tittel!:-) Håper alt er bra med dere på Kolvereid:-)

    SvarSlett