onsdag 11. november 2009

Verdens beste venn

"Gerte" og "Per Olav" er guttas beste venner, foruten om hverandre. Det er "Gerte" som er avbildet her. Trodde aldri at de skulle bli så glad i koseklutene sine, men nå tror jeg neimen ikke de hadde sovnet uten. De er også gode å ha som trøst, eller vedsiden av barnetv når man er trøtt og slitne. Hver kveld når gutta skal legge seg, begynner vi å synge: "Hvor er, hvor er, hvor er Gerte (eller Per Olav)?" Da sperrer de opp øynene og begynner å lete. Før fant vi dem for dem, men nå har de blitt flinkere til å lete selv og finner de som regel selv:-)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Vet akkurat ka du meina! :) Her i huset e d jo Nalle som e verdens beste, og han e med i tykt og tynt og Victoria kan IKKE sove uten. Å kosen e god og ha i mange annledninga :) Vi må ta og treffes snart. Alt for lenge siden sist no.... Stor klem

    SvarSlett
  2. Vi har akkurat en sånn til eldstemann. Han er straks 3 år, men kosekluten er hellig. Og noe av det beste i hele verden.
    Har prøvd med reserver i andre farger, men det er kun de blå som gjelder. Hadde to, men nå er den ene borte. Så anbefaler å ha reserve:)

    Nydelige gutter du har!!

    SvarSlett