onsdag 4. november 2009

Julegaveønsker del 1



- Gutta ønsker seg en cd-spiller som de kan ha på rommet sitt. Ikke no fancy greier, men en som funker å spille av musikk og eventyr på.

- Gutta ønsker seg også noen barnecder, MEN gjerne litt tøffe med fart i. Ikke bare de barnecdene der masse unger synger på og det er masse prating. Gutta liker å danse til musikk som det er litt fart i (og mora liker at vokalen er rå). Det er også koselig med sånn Ole Brum eventyr cder, eller andre koselige eventyr.

- Ellers ønsker gutta seg et stort gulvteppe til rommet sitt. Et (jeg vil kalle det) "koselig gutteteppe". Dvs. ikke et teppe med dødningehoder på, men et teppe med koselige biler på f.eks.. Vil gjerne at teppe skal passe både for de nå (som de er ganske små) og når de blir litt eldre.

- Leker ønsker de seg også. Grunnen er at vi har rydda bort alt av "babyleker" og gitt videre til Malin, og nå er det så og si bare gåbilene som står igjen. Gutta elsker alt som gir fra seg litt høy og tøff musikk, de liker også ting de kan gjøre noe med, om dere skjønner. F.eks. de elsker å holde på med støvsugeren, vaskekosten, moppen osv., så kanskje en lekestøvsuger hadde vært ypperlig? Eller gyngehestene jeg la elsk på, på br leker. Den var så fin, den hadde støtte bak ryggen, så du satt som i en stol. Utrolig fin og den har potensiale for å bli populær.

- Klær... Vel, de har vel det meste. Men, det vi kan ønske oss er gensere i str. 92. Ikke 86/92, men 92. Alt som er i 86 sitter perfekt nå, men om en stund blir vel det for smått. Så det som er aktuelt i str. 92 da, må være tynne gensere.
Ellers bruker de str. 86 i bukser, så lenge det blir kjøpt på hm, cubus e.l.. Om det blir kjøpt i name it, må de opp i 92.
Jeg så de hadde noen utrolig fine grå vester på hm, DE ønsker (JEG) gutta seg;-)

- For å bruke ordet nok en gang; KOSELIGE barnebøker;-) Med fine farger og KOSELIG tekst. Det brukes myyyye tid til å lese, så dette trenger vi masse mer av.

Ellers har nok gutta det de trenger. Det blir litt sånn at vi kommer på det etterhvert som de trenger ting, hva de egentlig trenger. Og da kjøper vi det som regel der og da. Gutta er ikke spesielt interessert i vanlige leker lenger. Alt annet er morsomt. Mobiltelefoner, kameraer, støvsugere, hjelpe å henge opp klær, hjelpe å ta ut varer av posen, bråke med kjeler og ting osv.. Så leker som er forbundet opp mot noen av disse aktivitetene er super.

Håper dette var til noe hjelp:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar