onsdag 28. september 2011

Gode, gode jenta mi fyller 1 år i dag:)

Vakre, gode jenta mi fyller 1 år i dag. Jeg kan ikke tro at det er 1 år siden hun ble født... Det har gått så fort! Ingen baby i hus lenger, nå er det 3 barn i huset. 3 herlige små, som passer på at vi har nok å henge fingrene i om dagen;)
Thelma er en solstråle, hun griner aldri i løpet av en dag (om hun ikke slår seg da, selvfølgelig...), hun bare smiler og er fornøyd med livet. Hun sover en dupp, og legger seg ca. klokka sju, samtidig som gutta. Da sover hun til kl. halv åtte, når huset generelt våkner til live. Gutta er helt på knærne etter Thelma, og på morgenkosen, er det til tider litt kniving om hvem som kose først osv.. Thelma er veldig tålmodig, så hun bryr seg stort sett ikke videre om dette. Hun har nok blitt vant med at det er to andre, som gjerne krever litt mer oppmerksomhet nå og da;D.
Thelma kan å si "mamma", "pappa", "nam-nam" og "ja-ja-ja-ja". Hun kan stå noen sekunder alene, ellers går hun rundt bordet, men er ikke interessert i å slippe seg - enda:) Det kommer, når det kommer. Hun er veldig glad i mat, og yndlingshobbyen er å klatre i trapper. Sistnevnte tror jeg hun kunne gjort hele dagen, om hun hadde fått lov:)
UANSETT: Gratulerer så mye med dagen jenta mi. Jeg er så uendelig glad i deg! Takk for at du er du! Du er virkelig verdens beste jente:)

Stor klem fra mamma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar