mandag 1. november 2010

Tobias og Teodor

Gutta har blitt så utrolig store, de prater og synger og forteller om ting som skjer. De skal klare alt selv, kle av seg, kle på seg, smøre brødskiva osv.. De liker å holde på med duplo for tiden, lese bøker og legge puslespill. Barnetv ser de aldri på, det er ingenting som fenger dem. Så tven er aldri på her i hus før etter de har lagt seg. De finner heller på andre ting, som å hente mammas sko i skapet, løpe etter hverandre og jage hverandre, hjelpe til med forskjellige ting (legge på plass klær i skuffer og skap, lage mat osv..), danser eller synger. De skjønner så mye, og det er så deilig nå som de kan fortelle selv hvor de f.eks. har vondt og hva de vil. De er også verdens beste storebrødre, de er støtt og stadig borte hos Thelma og hilser på. Tobias gjør til stemmen sin når han skal si hei, tro om han har hørt at noen andre gjør det?;-) Ellers putter de i smokken eller legger over henne teppe.
De har vokst til å bli to store og flinke gutter som vi er så ubeskrivelig glade i, tenk at de er 2,5 allerede. Tida går så alt, alt for fort når man får barn...!

1 kommentar:

  1. Det der e så fantastisk nydelig et bilde! Merkelig å tenk på at dæm va så små!! Verdens nydeligste Tobias og Teodor, både da og no:)

    SvarSlett