onsdag 3. februar 2010

Tunnel


Noe av det som er mest gøy for tida er å gå tunnel, eller kjøre gjennom tunnel. Tunnel vil altså si, mellom føttene på mamma og pappa. Helst pappa, for mamma har litt for korte bein;-) Uansett, Tobias har også et sterkt ønske om at Teodor skal gå tunnel gjennom føttene hans. En liten utfordring når de er like store.

En liten morsom ting til slutt: Teodor er som regel den som må mases litt på når det gjelder å komme til spisebordet, badet, bleieskifting, klepåing osv.. Da står jeg som regel å roper "TEODOR" helt til han kommer. Dette har nå resultert i at jeg først roper "TEODOR", så kommer Tobias rett etterpå "TOOOODOOO" , mens han strekker hodet sitt for å se etter broren. Ganske søtt:-) Den ene kvelden når Tobias ikke ville sove, så lå han å prata og lo for seg selv. Plutselig begynte han å rope. Først var det på "Tåå", altså tog. Etterpå var "TOOOOOODOOOOOOOOO", også lo han og lo han. Vi lo vel litt vi som satt i stua også vel;-)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Hehehe. Herlig bilde, da. Korte føtter er vel intet hinder :-).

    Dere kommer til å få sååå mange morsomme stunder framover, når språket deres utvikler seg. Jeg husker enda da Markus satt i sprinkelsenga si, og jeg hørte følgende:
    Tipp-tapp-tipp-tapp! Kommetadeg!!! Neineienei. PASK!!

    Hvilket eventyr tror du de hadde som fokus i barnehagen da?

    SvarSlett
  2. hehe, derre må værra nåkka av de nyyydeligste æ har sett!! Verdens beste venna:) fantastisk herlig!

    SvarSlett