søndag 10. januar 2010

Hjemme og tilbake med blogging (?)

Godt nytt år alle sammen!! Nå er vi kommet oss hjem etter en to ukers lang juleferie i Trøndelag. Sitter med ny pc og kamera er bestilt og forhåpentligvis rett rundt hjørnet. Dette betyr altså at jeg er tilbake med blogginga.

Juleferien var herlig. God mat, venner og familie, aking, godteri, filmer, julecup, juletrefest osv.. Kjempekoselig, men må innrømme at det var godt å komme hjem til huset sitt også. Ferie er herlig, men hverdagen er også veldig god:-)

To aktive små (ikke fullt så små lenger) gutter har vi. Rampete som få, men nesten alltid med et glimt i øyet. Vi får utrolig mye ute av dagene sammen med de, de gir oss mye og det er spennende og følge med på utviklinga deres. De sier noen få ord, men er ikke kjempeinteressert i å snakke forståelig enda. Det kommer nok. De løper rundt, leker, hopper, danser og snurrer rundt. Vi er ubeskrivelig glad i disse to godguttene.

Uansett, jeg skal legge ut bilder som ofte som jeg kan. Så får dere ha en fortsatt fin kveld. Her i hus holder vi for øyeblikket på å legge gutta, nå er det natta.

Sov godt, god natt:-)
Klem fra alle oss til alle dere!

1 kommentar: